Een moment geduld aub...

Geerts Kozijnen

Home   /   Over Geerts Kozijen 

Welke kozijnen kies jij?
 

Samen met onze professionele zakelijke contacten kunnen we de ideale oplossing realiseren voor al uw houten gevel elementen. We kunnen U in contact brengen met een van onze aannemers die samen met U kan bekijken wat uw wens is en de best passende oplossing die daarbij hoort qua maatvoering en uitvoering. Bij akkoord op de offerte gaan de kozijnen in productie in onze werkplaats in Ulicoten. 
Hierbij wordt uitsluitend kwaliteitshout gebruikt met het FSC en PEFC keurmerk waarmee het duurzaam beheren van de bossen wordt gewaarborgd. 

 

Energie Neutraal
 

Bij Geerts Kozijnen worden de ramen, deuren en kozijnen energie neutraal geproduceerd. De stroom komt van de zonnepanelen op het dak en voor het verwarmen van de werkplaats is er een luchtwarmtepomp voorzien. We gebruiken water gedragen grondverf en zaag, frees en schaaf krullen worden geperst tot briketten die perfect dienen als bio-brandstof. Deze briketten en het zaag afval kunnen afgehaald worden zolang de voorraad strekt!
 

Neem vrijblijvend contact op
 

We werken met veel plezier en passie aan onze kozijnen! Heb je vragen of wil je graag eens kennismaken neem dan contact op via onderstaand nummer of het contactf formulier. We helpen je graag!